Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

„Optimizarea activitatilor SC ERDHOLZ SRL prin acces la tehnologia informatiei si comunicatiilor”

„Proiect cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională”

“Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană,vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

"Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei"

Utilizator:
Parola:
28 14:10 Vârstă: 6 yrs

Wood Business Meeting

Wood Business Meeting va avea loc pe data de 21 iunie 2012 in regiunea Bretagne (Franta). Aceasta intalnire ii reuneste pe actorii din industria lemnului. Wood Business Meeting se desfasoara prin intalniri cronometrate de catre mici grupuri pentru a va prezenta succesiv celorlalti patroni sau profesionisti. La fiecare rand, fiecare are 3 minute pentru a se prezenta, acesta fiind primul pas catre primele conversatii.


Wood Business Meeting va avea loc pe data de 21 iunie 2012 in regiunea Bretagne (Franta). Aceasta intalnire ii reuneste pe actorii din industria lemnului. Wood Business Meeting se desfasoara prin intalniri cronometrate de catre mici grupuri pentru a va prezenta succesiv celorlalti patroni sau profesionisti. La fiecare rand, fiecare are 3 minute pentru a se prezenta, acesta fiind primul pas catre primele conversatii. Acest eveniment este o ocazie unica pentru a identifica noi producatori, pentru a descoperi oferta pe care ei o au si experienta lor, sa identifice actorii din industria lemnului regionala si sa realizeze intalniri profesionale de calitate.


Sursa: www.woodbusinessmeeting.fr